Rituelen

                                                                           
 
 
 

Er zijn momenten en levensgebeurtenissen die het verdienen om extra aandacht te krijgen in de vorm van een passend ritueel.
De emotionele krachten die zich daarbij manifesteren helpen ons in het bewust beleven en doorleven van feestelijke en verdrietige tijden.
Ik werk in het bewustzijn van o.a. het medicijnwiel, Daarin zijn de windrichtingen en elementen een spiegel van de wereld in en buiten de mens.
Bij voldoende deelname worden de acht jaarfeesten gevierd. Interesse hiervoor kunt u kenbaar maken door een mail waarin u vermeld welk jaarfeest u wilt vieren en met hoeveel mensen.
De inhoud van mijn rituelen op maat is afhankelijk van de reden waarvoor een ritueel gewenst is. Deze rituelen krijgen in overleg vorm.
Momenten om een ritueel uit te voeren kunnen zich afspelen rond het afsluiten en beginnen van cruciale fases in het leven. Van conceptie tot het overgaan in het eeuwige.
Vanzelfsprekend kunnen veel in het leven behaalde "mijlpalen" een aanleiding zijn voor een ritueel. Het behalen van een diploma of het bereiken van een belangrijk doel waarvoor een grote inspanning is geleverd. Eigenlijk alles waaraan een levendige herinnering mag worden bewaard.

Voor informatie en contact click hier aub.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.