Mannen

Mannencirkel King of Kings
Deze serie van 10 avonden gaat over mannelijke identiteit.

Een identiteit waarvan het beeld nogal eens vertroebelt is. Wie ben jij als man, partner, vader, zoon, broer, kameraad? En komt dat beeld overeen met wie je werkelijk wilt en kunt zijn? Kortom; met welke energie stap jij de wereld tegemoet. Wat kom je tegen en hoe gelukkig word je daarvan?

Het vuur in je schoot
Je draagt het vuur in je. Het leven schenkende creatieve vuur in je ballen en het vuur van aandacht, liefde en kracht in je hart. In aanvaarding van je mannelijke kwaliteiten ben je in staat die beide vuren in harmonie te laten branden. Jezelf en de ander te beschermen en te voeden.

Waar ligt de uitdaging?
De sleutel tot meesterschap ligt in het vinden van je eigen innerlijke balans. Je bereikt er je standvastigheid mee, en je kracht, beheersing, richting besef, moed en liefde. Door je eigen krachten te leren kennen ga je werkelijk voelen hoe het voor jou het beste is en je gaat daarnaar handelen. Je hebt de kans om los te komen van patronen zoals je die hebt opgebouwd en die nu niet meer dienen. Je bent in staat de verwarring achter je te laten samen met gevoelens van frustratie, vernietiging, onmacht, leegte.

Voor wie?
Mannen die Koning tussen Koningen willen zijn. Ik verwelkom mannen die nieuwsgierig zijn. Mannen die herkenning vinden in de uitdaging om te groeien in bewustzijn. Mannen die willen voelen hoe het is om in vertrouwen te delen en een nieuwe vorm van kameraadschap op te bouwen. Mannen die bereid zijn naar zichzelf én hun broeders om te zien en oprecht te luisteren. Mannen die hun krachten willen spiegelen. Mannen op zoek naar bedding om in een veilige omgeving te oefenen in transformatie.

Hoe gaan we met de uitdaging aan de slag?
Ik geef en vraag commitment naar het begrip “Openen om te Ervaren”.
In onze ervaringen liggen bewustzijn en inzichten voor het oprapen. De vorm waarmee ik de ervaring bij jou breng is veelzijdig. Dans, meditatie, rituelen, deelrondes en een bonte mengeling van andere ervaringsstructuren.
De thema's waaraan aandacht wordt gegeven zijn:

Onze rollen als vaders en zonen
Afhankelijkheid/Onafhankelijkheid
Kracht en Strijd
Het andere deel van de creatie
Seksualiteit.      Dynamiek rond partners.        De plek van onze moeders.
Daarnaast is er ruimte voor thema's die voortkomen uit de behoefte van de groep.
Data 2016-2017
22 september, 20 oktober, 17 november,
15 december, 12 januari. 9 februari.
9 maart, 20 april, 18 mei, 15 juni

Centrum Wajid
Prins Hendrikplein 1
Den Haag
Kosten: € 350,- voor 10 avonden.
Deelname aan het gehele traject heeft een grote kwaliteit en daarmee de voorkeur. Mocht dat voor jou niet lukken kun je, onder voorwaarden, per avond of thema aan sluiten.

We komen bijeen van 20.00u tot 22.30u
inloop vanaf 19.30
voor aanmeldingen en vragen click hier
of bel 071 3020103