Het Groot Mysterie, de andere sekse.


Lucia Klinefelter en ik geven ruimte aan een nieuwe ervaringsgroep over de wisselwerking tussen de mannelijke en vrouwelijke eigenheid. 
Ons doel is om meer inzicht te geven in de dynamiek van deze uitgesproken tegenpolen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

We gaan samen op reis om helderheid te krijgen over verwarrende aspecten in de communicatie tussen mannen en vrouwen.  "Waarom doet hij niet wat ik wil? Waarom zegt hij nooit wat hem bezighoudt?" Waarom wil zij niet naar mijn oplossing en waarom moet zij altijd alles uitleggen en erover doorgaan?"

Herkenbaar? Hoe zou het zijn om zicht/vat te krijgen op onbewuste signalen die je geeft en ontvangt? Hoe zichtbaar zijn je werkelijke intenties? Ontvang je wat je wilt in contact met de ander? Mag de ander 'zijn' zonder oordeel?

Als je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken en open te staan voor de ander dan nodigen wij je van harte uit in een ervaring waar nieuw bewustzijn en inzichten voor het oprapen liggen. Wij bieden veiligheid en bedding te oefenen in transformatie, 

Je gaat eerst op zelfonderzoek uit. Wat betekent man zijn voor jou als man; wat betekent vrouw zijn voor jou als vrouw? Welke vooroordelen heb je over de andere sekse? Hoe heerlijk is het om deze te mogen uitspreken? Hoe spannend is het om te horen van de andere sekse hoe het voor hen werkt? En.... Wat blijkt er uiteindelijk waar te zijn van jou vooroordelen?

De vorm waarmee wij deze ervaring bij jou brengen is veelzijdig. Dans, klankwerk, meditatie, rituelen, deelrondes en een bonte mengeling van andere ervaringsstructuren.
De thema's die wij belangrijk vinden om aandacht te geven zijn: communicatie, grenzen, seksualiteit, afhankelijkheid/onafhankelijkheid, jaloezie, partners, zelfbeeld.

De groep bestaat uit een gelijk aantal mannen en vrouwen. Partners en singles zijn welkom.

Wij, Lucia en Peter, elk met onze eigen achtergrond en scholing, delen de passie en bewondering ten aanzien van het grote mysterie van de andere sekse. We werken samen met humor en aandacht om te groeien en te zien groeien.Data: 30 juni 

Data september nog aan te kondigen
in La Loba, 
Dorpshuis de Twee Marken 
Trompplein 5  Maarn 

Deelname: Kosteloos

Deelname: 175 voor 5 avonden
van 19.30u tot 22.30u. 
Meld je aan via mail of bel
Lucia 0616369354 - Peter 0614449610